ANA SAYFA
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
MAGAZİN
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
SAĞLIK
KÜNYE
İLETİŞİM

AK PARTİ´NİN ADAYI SEZER PROJELERİNİ AÇIKLADI

   
AK PARTİ´NİN ADAYI SEZER PROJELERİNİ AÇIKLADI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Halil Posbıyık için, “Bugün 80 yaşındasın hala ‘siyaset yapacağım’ diyorsun. Lütfen git torunlarını sev. Bunun dışında artık sayın başkanın Ereğli’ye verecek hiçbir şeyi kalmamıştır” dedi.


Türkiye Mahalli İdari Seçimlerinde Zonguldak’ın ilçesi Ereğli’de AK Parti’den Belediye Başkan Adayı gösterilen İbrahim Sezer, proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Büyük Anadolu Ereğli Hotel’de düzenlenen toplantıya binlerce partili katıldı. Partinin Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve Gülüç’ün başkan adayı Kerim Sönmez; AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte otele geldi. “Gülüç’ün” yüzlerce kişi ile salona girmesi, “Kerim Sönmez seçimi kazandı” yorumu yapılmasına yol açtı.
ANDİÇ’İN ‘FIRTINALI’ ELEŞTİRİSİ
Proje tanıtım toplantısı saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. İlk konuşmayı AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç yaptı. İsim vermeden mevcut Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ‘tam fırtına’ üzerinden eleştiren Andiç, “Ereğli için değişim vakti diyoruz. Bu sefer İbrahim Sezer diyoruz. Ereğli maalesef 5 yıl boyunca hiçbir hizmet alamadı. Ereğli her geçen gün daha da kötüye gitti. Bu şehirde problemler olduğunu yaklaşık 3 ay önce yaşanan sel ve fırtına felaketinde gördük. Bu şehirde alt yapı sorunu var. İmar sorunu var” dedi. 
BOZKURT, POSBIYIK’A SORDU: “SEN BUNUN NERESİNDE VARSIN?
Milletvekili Saffet Bozkurt da, kürsüde, “bizim ‘cek’ ‘cakla’ işimiz yok. Bizim işimiz hizmet. Göreve geldiğimiz günden bugüne birçok hizmeti kazandırmak noktasında hızla çalışmaya devam ediyoruz. Hiç bir şey üretmeyenlerin, 25 yılda Ereğli’ye hiç bir şey veremeyenlerin bu saatten sonra Ereğli’ye verecek hiçbir şeyi de yoktu” ifadelerini kullandı.
“Burada 9 ayda yaptıklarımızı çok kısa ifade etmek istiyorum” diyerek kendi döneminde yapılan AK Parti hizmetlerini anlatan Bozkurt, seçime ilişkin sözlerine devam ettiği konuşmasında hem CHP’nin adayı Halil Posbıyık hem de İYİ Parti’nin adayı Murat Sesli’yi eleştirdi. Halil Posbıyık’ın seçim kitapçığını da göstererek Posbıyık’ın yaşlı olduğunu dile getiren Bozkurt şöyle devam etti:
“2019 seçimlerinde Sayın Halil Posbıyık’ın ‘nerede kalmıştık’ dediği kitapçığı, orada kaldı. Bu kitapçıktaki projelerin bir tanesi gerçekleşmemiştir. Yaldızlı-yıldızlı sadece bunlarla uğraşıyor. O günden bugüne; ortaya koyduğu bil tane proje yok. Yaptığı bir tek festivaldir. İyi bir festival organizatörlüğü yapıyor. Başka yaptığı bir şey yok ama bizim bundan çok daha iyisini İbrahim Sezer ortaya koyacak. Sayın başkan 5 yıldan beri ama esasen 25 yıldan beri hep demagoji siyaseti yapıyor. Bizim yaptıklarımızı sahipleniyor. 16 tane köye, Çayırlı’da gurup suyu verdik. Bunları tutmuş kendi projesi diye ortaya koyuyor. Sen bunun neresinde varsın? 5 kuruş para mı kattın bu projeye sen? Bundan önceki kaymakamımız döneminde bisiklet yolu yaptık, projesinde bisiklet yolu! Sen neresinde varsın?
Yakın zamanda sel felaketi yaşadık. Bu sel felaketinde liman zarar gördü. Biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren dedik Ereğli için başımızı, canımıza taşın altına koyarız diye. Parti ayırımı yapmaksızın Ereğli Limanı için iktidarın tüm kaynaklarını bunaya ön gördük. Afet bölgesi ilan ettirdik. Bugün Kaletepe’yi insanlar geziyor. Gerçekten Kaletepe’yi Ereğli’ye kazandırmaktan son derece mutluyuz. Fakat bu bizim eserimizdir. Çevre ve Şehircilik Bakanı’mızın, Kültür Bakanı’mızın, İller Bank Genel Müdürü’müzün olurları ile Ereğli’ye kazandırdığımız projedir. Sen bu projenin hiç birisinde yoksun sayın başkan. Sen, 1994 seçimlerinde 66 yaşındaydın. Rahmetli Ruhi Cöbekoğlu’na ‘sen bu siyaseti bırakmalısın’ dedin. Bugün 80 yaşındasın hala ‘siyaset yapacağım’ diyorsun. Lütfen git torunlarını sev. Bunun dışında artık sayın başkanın Ereğli’ye verecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyoruz. 31 Mart akşamında İbrahim Sezer ile gerçek belediyecilik Ereğli’de şahlanacaktır.”
KUZEN MURAT SESLİ OLAYI!
“İki tane adayları var. Biri daha önceki belediye başkanı Murat Sesli, aday değil. Seçim Kurumu’nda ismi yok. Diğeri kuzeni Murat Sesli. Türkiye’de örneği olmayan bir durumla karşı karşıyayız. Böle bir durumda siz kuzen Murat Sesli’yi tanıyor musunuz? (hayır sesi yükseliyor). Bu arkadaşımızın konuşmasına, proje tanıtımına şahit oldunuz mu? (hayır) Belediyeyi aldıklarını kabul edelim, koltuğa oturacak olan kim? Kuzen Murat Sesli. Böyle bir arkadaşın belediyeyi yönetmesi söz konusu olabilir mi? 31 Mart’ta gerçek aday, gerçek İbrahim Sezer’e oyunuzu verecek misiniz? (Evet sesi yükseliyor).
  SEZER’İN PROJELERİ 
Projelerini tanıtan İbrahim Sezer de, inşaat mühendisi olduğunu vurguladığı konuşmasında, “Mesleğimden dolayı Ereğli’nin tüm mahalle ve sokaklarını adım adım biliyorum. 31 Mart Yerel Seçimlerini kazandığımızda; gece gündüz demeden, durmadan, kayıp yıllarımızı telafi etmek için çok çalışacağız” dedi.
Karadeniz Ereğli için hazırladığı projeleri aktaran Sezer, “Ereğli’miz için gerçekçi birçok proje hazırladık. Bu projeler öyle seçimden sonra unutulacak, kataloglarda kalacak ve yapılmayacak projelerden değil. Gerçekten hayata geçireceğimiz ve Ereğli halkının hizmetine sunacağımız projeler.  Bu projeleri yapacak güçte, iktidarda, milletvekilleri de bizde. Siz bize güvendiniz, destek verdiniz, bizde yapacağız” ifadelerini kullandı.
İbrahim Sezer’in projelerin ana başlıkları şu şekilde:

-KENT MEYDANI

-SAHİL PROJESİ

-TEKNOPARK BİLİM, İNOVASYON EĞİTİM VE ARGE MERKEZİ

-BOTBAŞI ALEMDAR KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ

-DÜĞÜN SALONLARI

-KAVAKLIK KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANI

-MODERN PAZARYERİ PROJESİ

-HALK EKMEK SATIŞ NOKTALARI (Ekmek 5TL’den satılması)

-HER HANE İÇİN 5 METREKÜP SU BEDAVA

-BELEDİYE SOSYAL TESİSLERİ’NİN TAMAMINDA ÇAY 2.5TL

-YEMATİK-PETMOBİL (Sokak Hayvanları için)

-KANTİNBONUS (Asgari ücret ve altında geliri olan ailelerin ilk, orta ve lisede öğrenim gören çocuklarına günlük kantin masraflarının karşılanması)

-KIRTASİYEBONUS (Asgari ücret ve altında geliri olan ailelerin, ilk, orta ve lisede öğrenim gören çocuklarının eğitim-öğretim başındaki tüm kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması)

HABER-ŞAFAK NEGÜZEL


    

AK PARTİ´NİN ADAYI SEZER PROJELERİNİ AÇIKLADI - 1
AK PARTİ´NİN ADAYI SEZER PROJELERİNİ AÇIKLADI - 2
AK PARTİ´NİN ADAYI SEZER PROJELERİNİ AÇIKLADI - 3
AK PARTİ´NİN ADAYI SEZER PROJELERİNİ AÇIKLADI - 4
AK PARTİ´NİN ADAYI SEZER PROJELERİNİ AÇIKLADI - 5
AK PARTİ´NİN ADAYI SEZER PROJELERİNİ AÇIKLADI - 6
AK PARTİ´NİN ADAYI SEZER PROJELERİNİ AÇIKLADI - 7
AK PARTİ´NİN ADAYI SEZER PROJELERİNİ AÇIKLADI - 8
AK PARTİ´NİN ADAYI SEZER PROJELERİNİ AÇIKLADI - 9
AK PARTİ´NİN ADAYI SEZER PROJELERİNİ AÇIKLADI - 10


YORUMLAR

sonuna kadar posbıyıkçı | 9 Mart 2024
sayın vekil ve sayın ilçe başkanı siz bir şeyi unutuyorsunuz türkiye 2-3 yıl psndemi ile uğraşırken insanlar düğün ve cenazedi varsa 4/5 kişiyle toprağa veriyorlardı, posbıyık 80 yaşında diye konuşurken şöyle bi sarayda görev yapan 80 yaş üstüne ne diyeceksiniz (ismail kahraman/köksal toptan/ bülent arınç) gibi siz siz olun ereğlide yaşayanlarla aklıyla dalga geçmeyin, sn posıyık % 80 farkla kazannca ne yapacaksınız merak ediyorum
ASIMCAKIR | 9 Mart 2024
cek cak dediginiz **DEVREK YOLU ** cekcak **CEVRE YOLU** 5 yil huseyinle ne yaptiniz ???????????????????????????????????????? HIC HIC HIC ....EMEKLIYE para yok yandaslariniza **VERGI AFI** YALAN COK SIZE OY YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
vatandaş osman | 9 Mart 2024
atın atın kalede yaşar var:::)) siz bizimle alaymı ediyorsunuz, şunu deseniz inanırım seçim sonu ekmek 15 lira eyvallah ama siz çalışana 17 bini emekliye 10 bin çok göreceksin sonra 2.5 liraya çay hadi ordan ancak ahmet aları kandırırsınız
Tahir | 10 Mart 2024
Ereğli bildiğiniz Ereğli değil inanmaz yalanlariniza
Gerçekçi | 10 Mart 2024
İkilemde kalmıyormusunuz. 80 yaş derken sadece posbıyık mı 80 yaşında. Belediye 5 yıl sizdeydi. Üsen ne yaptı kar yağdı buz oldu gökyüzüne çarşafmı gerseydim dedi. Meclis toplantısında yapılacaklara meclis üyeleriniz oy verseydi de yapılsaydı o zaman. Neden bunları düşünmüyorsunuz. Siz yaptırmadınız. Cumhurbaşkanımız herkesi tehdit ediyor yerel yönetimler bizden olmazsa hizmet alamazsınız diye sebep... Afet bölgesi ilan ettiniz ne yaptınız milletin zararlarına yarısı bile olamayan fiyat biçtiniz tuttunuz bununda yarısını ödediniz kimsede sesini çıkartmadı. Çatılardan kiremitler uçtu arabalsrın üzerine milletin çatı parssını ödediniz bizim zarar gören aracımıza onlara yok dediniz. Dükkanı zarar gören esnafa yardım ettiniz. Bizim araçlarımız zarar gördü işyerlerine yardım ediyoruz dediniz. Bizimde işyerimiz araçlarımız işyerimizin arabamızın camları kırıldı 10 gün iş yapsmadı. Biz esnaf değilmiyiz. En çok vergiyi biz ödüyoruz. Kapı dışarı edilen yine biz.
Son 67 | 10 Mart 2024
Eregli o besyil köye döndü hiç bir sosyal faaliyet olmadığı gibi iktidar olan parti ne yaptı eregliye gençlere is imkanımı sundu yok uçuyoruz emekli yili emekli kan ağlıyor uzaya para var emekliye yok bos vaatlere oyalamaktan baska ne yaptiniz oy moy yok ne yaparsa posbiyik başkan yapar eregli için eregli için çalışır
Ereğlili | 10 Mart 2024
Patlak ampul
Adem Akduman | 12 Mart 2024
Siz adamın yaşına bakacagina aklına, kişiliğine , disipliligine bakınız. Sayın bozkurt demedimmi sana bu İbrahim sezer benim 2014 yılında 140.000 TL paramı yok etti. Bunun yanında 20.000bin 8.000 bin 14.000bin 31.000TL mi 80.000 bin 70.000 bin gibi parami yıllardır kullandı kullanıyor.
EREĞLİ | 13 Mart 2024
İKTİDAR PARTİSİ OLARAK NEDEN KENT MEYDANINI YAPMADINIZ? NEDEN HALK EKMEK FABRİKASI YAPMADINIZ? İNSANLARIN ÇATILARI UÇTU ALAY EDER GİBİ 5BİN TL VERDİNİZ... MİLLETİN YAŞIYLA UĞRAŞACAĞINIZA AZ BİRŞEYLER ÖĞRENİN. MECLİSTE SOKAK HAYVANLARI YASASINI ÇIKARTMAYAN SİZ, İSTANBUL SÖZLEŞMESİNDEN ÇIKAN SİZ...
Selahattin ozarslan | 13 Mart 2024
Bu belediyeler. Iftar cadirlarinin. Evlere yemeklerin. Kaynağı. Nereden açıklansın kamu oyuna. HARAMMI. HELALMI. CEPLERINDEN. PARALARI KUM. NE ZAMAN VERIYORLAR. çünkü. Hayatımız. ÇOK PAHALI. EV KIRALARI. ÇOK YÜKSEK. YÜZDE. 78. ORUÇ TUTMAYANLAR


İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler


BOZKURT’UN YERİNE SEZER ATANDI

BOZKURT’UN YERİNE SEZER ATANDI


Zonguldak’ın ilçesi Ereğli’de, AK Parti İlçe Başkanlığı’na İbrahim Sezer atandı. Saffet Bozkurt’un milletvekili aday adayı olması ile ...
BOZKURT VE SEZER´DEN ÇAKIR’A ZİYARET

BOZKURT VE SEZER´DEN ÇAKIR’A ZİYARET


AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt, Demokrat Gazetesi imtiyaz sahibi AK Parti önceki dönem İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’a ziyar...
AK Parti İlçe Başkanı Sezer’in kayınvalidesiydi…KADRİYE AKÇAKAYA VEFAT ETTİ

AK Parti İlçe Başkanı Sezer’in kayınvalidesiydi…KADRİYE AKÇAKAYA VEFAT ETTİ


 Ak Parti Karadeniz Ereğli ilçe Başkanı İbrahim Sezer’in kayınvalidesi Kadriye Akçakaya hayata veda etti. Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sezer&...

Son Eklenen Haberler


“HALKIMIZI KUTLAMAYA DAVET EDİYORUZ”
Gündem

“HALKIMIZI KUTLAMAYA DAVET EDİYORUZ”


1 Mayıs Tertip Komitesi Başkanı ve Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Gü...
MİNİK ELLER BÜYÜK HAYALLER
Eğitim

MİNİK ELLER BÜYÜK HAYALLER


Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde ana sınıfı öğrencileri, "minik eller büyük hayaller" etkinliğinde bilimsel bitki çizimi yaptı.

DAKİKA 90, MAÇTA ŞUT YOK!
Spor

DAKİKA 90, MAÇTA ŞUT YOK!


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan ve 90 dakika boyunca hiç şutun çekilmediği Ankaraspor - N...
BİR ÖĞRETMENİN HAYALİ…
Gündem

BİR ÖĞRETMENİN HAYALİ…


Zonguldak'ta 63 yaşındaki emekli öğretmen, lise yıllarında merak duyduğu antika eşyaları 46 yıl boyunca biriktirdi. Topladığı eşyaları dükkan açarak çocu...
BANKLARI YAKTILAR
Asayiş

BANKLARI YAKTILAR


Düzce Belediyesi tarafından kentin değişik noktalarına konulan bankların tahtalarını söküp yaktılar.
GÖKGÖL MAĞARASI VE MADEN MÜZESİ’Nİ ZİYARET ETTİLER
Gündem

GÖKGÖL MAĞARASI VE MADEN MÜZESİ’Nİ ZİYARET ETTİLER


Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Ekonomik ve Kalkınma Politikaları Komisyonu üyeleri, Zonguldak'ta Maden Müzesi ve Gökgöl Mağarası&...
ALKOL MASASINDA KAN AKTI: 1 YARALI
Asayiş

ALKOL MASASINDA KAN AKTI: 1 YARALI


Kastamonu'nun Cide ilçesinde alkol aldığı iş arkadaşları ile kavga ettiği sırada bıçaklanan şahıs, yaralı halde sahilde bulundu. Yaralı şahıs tedavi altına alınırk...
KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR  5 YARALI VAR
Asayiş

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR 5 YARALI VAR


Bartın'da karşı istikametlerde seyir halinde bulunan 2 araç, hız uyarı tabelası önünde çarpıştı. Kazada 2 kişi, su kanalına devrilen araçta sıkışı...
´´GAZZE’DE KALICI ATEŞKESE VARILMASI İÇİN İSRAİL VE DESTEKÇİLERİ ÜZERİNDE BASKI OLUŞTURMAK ZORUNDAYIZ”
Gündem

´´GAZZE’DE KALICI ATEŞKESE VARILMASI İÇİN İSRAİL VE DESTEKÇİLERİ ÜZERİNDE BASKI OLUŞTURMAK ZORUNDAYIZ”


Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Ekonomi ve Kalkınma Politikası Komisyon Toplantısı açılışı Zonguldak’ta gerçekleştirdi. Türk ...
“BEST OF ZONGULDAK”
Gündem

“BEST OF ZONGULDAK”


Zonguldaklı iş adamları 'Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi'nde bir araya geldi. Zonguldak'ta ilk kez düzenlenen Best Of Zonguldak etkinliği vatandaşlar ve iş ada...

KÖŞE YAZARLARI

NE BAYRAMINDAN BAHSEDİYORSUNUZ?
EREĞLİ ‘’DİNAMİKLERİ’’ ZAYIF
Nöbetçi Eczaneler

PİYASALAR

32,3900
34,7913
2.431,38

KDZ.EREĞLİ'DE HAVA DURUMU

parçalı bulutlu
parçalı bulutlu 14o

SON YORUMLAR